office@divewithharry.com +359887093215

Open Water Diver/CMAS 1* – Водолаз една звезда

padispecialtydivingcourses

 

 Курс за начинаещи водолази  - Отваряне вратите на водолазния спорт или иначе казано първи и основни стъпки, като бъдещи водолази.

 

 

 


Нашият водолазен център горещо препоръчва този курс за всички начинаещи водолази, тъй като той предлага най-подробно и цялостно обучение и с него вие поставяте своите основи във водолазния спорт. По време на курса ще се запознаем подробно с водолазната екипировка и нейната експлоатация, ще отработим всички ключови умения необходими за протичането на едно нормално, безаварийно и приятно гмуркане.

Програмата включва три фази:                                                                    helm-677990_1920

1. Tеоретични занятия и тестове
2. Tренировки в плитка вода
3. Tренировки в открита вода
 
 
Академичните презентации са добре балансирани с материали за самоподготовка и видеобучение, като по всяко време вие можете да обсъждате неясните въпроси с своя инструктор. Теоретичната подготовка върви успоредно с гмурканията, с цел максимално усвояване на необходимите знания и умения. След презентация ще се гмурнем в плитка вода, в близост до брега,където ще отработим някои елементарни упражнения.След успешно приключване с първите две фази на обучението,вие ще имате възможност да посетите нашия прекрасен риф,където на дълбочина между 6 и 10 метра ще отработим отново вече научените техники и ще си направим една незабравима подводна разходка.
 

 

 

Предварителни изисквания:

- Желание и добра кондиция
- Долна възрастова граница от 15 години (10 години за Junior Open Water Diver)
 

Необходими учебни материали,осигурени от Harry's Diving Center:

PADI Open Water Diver Manual
Recreational Dive Planner (RDP)

Продължителност -  3-4 дни